Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Inspiraation lähteillä

Mikä saa talon tuntumaan kodilta? Mistä sisustamisen inspiraatio syntyy? Onko se sopiva mieliala? Hyvä tuoksu? Puhdas pyykki? Lämmin sauna? Omat tavarat ympärillä, oma tila, oma rauha?
Monta kertaa muuttaneena voisin vastata, että se syntyy, kun saa kaivaa rakkaimmat aarteet pahvilaatikon kätköistä ja keittää makoisat kahvit. Kun auringonsäde kurkistaa säleverhon raosta, paljaat jalat tepsuttavat lattialla ja ympärillä on puhdasta ja lämmintä. Joku asunto tuntuu heti kodilta, toisessa täytyy asua vähän aikaa ja "kuulostella", tarkastella auringon kiertoa ja seurata kuinka talo elää, sillä se oli siinä jo ennenkuin sinä tulit. Matkailu avartaa, mutta kotiin on aina mukava palata. Ja kotiin liittyy tietenkin perhe! Toisilla ihan pieni, toisilla suurempi. Toisilla oma rakas lemmikki, mummula lähellä, ystävät vielä lähempänä. Minun perheeni on nuo ihanan hupsut pikkuiset ja isot, jotka keksivät milloin mitäkin metkua ja joita ei vain voi olla rakastamatta. Ja tuo mies, josta tiesin jo ensinäkemältä, että hänestä tulee lasteni isä


Aina on tilaa inspiraatiolle!

 
prinsessaleikit
harrastukset
kodin lämpö, takkatuli
tyynyt, kirjat, valokuvat
lyhtytalot, tähdet, kynttilät
tarkoituksella Tanskan aikaan jätetty kello
jumpsuiteissa pomppivat tenavat
hyvä ruoka, suklaapiirakka
viikonloppu
 
* * *
 
 
 
Indiedays Inspiration aukeaa lokakuun aikana!
 
Blogini lukijana sinulla on eturivin mahdollisuus päästä kurkistamaan uutta blogiyhteisöä ja sen herkullista kuvavirtaa ennakkoon, siis jo ennen suurta julkaisuhetkeä. Tilaa itsellesi tunnarit Indiedays Inspiration beta-versioon klikkaamalla tästä
 


Käyttäjätunnukset saatuasi Sally's blogi löytyy sieltä osiosta: sisustus. Tunnareilla aukeaa vip-mahdollisuus kurkistaa Indiedaysin uutta kuvavirtaa jo ennen suurta yleisöä ja näet samalla, ketä muita on mukana! Jatkossa tunnareita ei enää tarvita, kun palvelu aukeaa kaikille ;) Blogitekstit kirjoittelen jatkossakin tänne vanhaan tuttuun bloggeriin, mutta se mikä uudistuu, on tekstien seuraaminen bloggerin lisäksi kätevästi Indiedays Inspirationin tarjoaman kuvavirran avulla. Suosittu Indiedays täydentyy siis  ihan pian sisustus-, lifestyle- ja ruokablogeilla ja yhdestä osoitteesta löytyy satoja kivoja blogeja, jotka kuplivat inspiraatiota arkeen ja juhlaan.
 
Viikonlopputerkuin
 
-Sally-
 

4 kommenttia

 1. Hei!
  Minulla on tunnarit ja olen käynyt siellä jo lueskelemassa. Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, Henkkumaaria! Mäkin tykkään. On hirmu raikas ja monipuolinen ulkoasu. Ja helppo käyttää. Ja monta kivaa tuttua bloggaria mukana ;) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Teillä on kyllä niin ihana ja lämmin tunnelma! <3 Tykkään toosi paljon!:)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★