AMERIKKALAINEN JUUSTOKAKKU


- Nyt kun kotimaiset mustikat ja vadelmat ovat parhaimmillaan, niin leivoin perheen pään synttäreiden kunniaksi tämän komean juustokakun!

Takuuvarma ohje, joka ei petä koskaan ja silloin, kun herkutellaan, niin ei myöskään lasketa kaloreita ;) Tunti uunissa ja kun kakku on jäähtynyt, päälle runsaasti tuoreita vadelmia ja pensasmustikoita. Ohjeen löydät aiemmin blogista täältä.




5 kommenttia

  1. Ihana herkullinen kakku! Onnea perheen päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mies voi olla perheen pää, mutta nainen on kaula (päättää minne pää kääntyy). Tämä on kuulemma vanha virolainen sananlasku ;DD

      Mukavaa iltaa!

      Poista
  2. Vau, näyttää kyllä mielettömän ihanalta. Pakko joskus testata gluteenittomana. Nams.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Tällä ohjeella onnistuu aina! Ja keksipohja on tosi helppo vaihtaa gluteenittomaksi ;D

      Happy Sunday!

      Poista
    2. Pakko oli tulla vielä kertomaan, että kakku oli SAIRAAN hyvää. Tein gluteenittomana sitä meidän hääpäivän kunniaksi. Huomenna on näytillä blogissani. Kiitos kun jaoit tämän vinkin.

      Poista

Kiitos ajatuksistasi! Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. Huom. Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.