Sisustus & lifestyle since 2009

Search

NÄSILINNAN VENETSIALAISET- Meidän viikonloppusuunnitelmat heittivät häränpyllyä, kun sain myöhään torstai-iltana kuulla, että olen voittanut perjantai-illalle VIP-liput Näsilinnan Venetsialaisiin Tampereella! 

Venetsialaiset eli veden, tulen ja valon juhla sekä samalla huvilakauden päättäjäiset on useimmille Pohjanmaan rannikolla asuville tuttu tapahtuma, mutta täällä sisämaassa kesän päättäjäiset elokuun viimeisenä viikonloppuna ovat vielä varsin tuore ilmiö. Liki 20 vuotta Pohjanmaalla asuneena lähdimme siis innoissamme katsomaan Tampereen Venetsialaisia ja vip-kohtelu tarjosi mukavan lisän hauskalle illalle. 


- Dom Perignonin lahjoittama Ambassador-laatta paljastettiin juhlallisin menoin Näsilinnan pihamaalla klo 18.45. 

Näsilinna pitää nyt hallussaan Suomen kattavinta Dom Perignon valikoimaa ja tämä harvinainen 6 litran samppanjapullo Dom Perignon 'Mathusalem' vuodelta 1995 on Suomessa ainoa laatuaan ja myynnissä Näsilinnan ravintolassa 10.000 euron hintaan.

- Taivas selkeni sopivasti illan tultua ja Näsilinna upeine ulkotiloineen tarjosi loistavat puitteet tapahtumalle. 

Ruokailimme pitkän kaavan mukaan Näsilinnan upeassa Von Nottbeck ravintolassa ja saimme nauttia Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin rytmeistä lämpimässä elokuun illassa. - Juuri viime viikonloppuna puhuttiin miehen kanssa, että pitää kyllä pitkästä aikaa päästä käymään kaksistaan jossain. Eipä silloin vielä arvattu, että Onnetar järjestää meille näin mojovan yllätyksen!

Tänään onkin sitten varsinainen Venetsialaispäivä. Ja meillä mennään lasten ehdoilla. Mukavaa iltaa, ihanat!


14 kommenttia

 1. Olipas hienot puitteet ja varmaan namit tarjottavat :-) mua näin keliaakikkona vaan "pisti" silmään että koko menyy oli lähes gluteeniton..harmillisesti vaan herkkujen huipennus, jälkkäri, oli keliaakikolle sopimaton..jonka kyllä halutessaan olis voinut gluteenittomana väsätä..mutta plussat menyyle muilta osin. Ja tietty paikallekin joka ainakin näin kuvien kautta välittyy komeana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta oli ihana ja Näsilinna ehdottomasti Tampereen helmi! Musta oli hienoa, että kaikki ruuat olivat mozzarellajuustoa lukuunottamatta laktoosittomia ja seisovasta pöydästä sai itse kerätä haluamansa ruokalajit esim. leipäkrutongit pystyi jättämään hyvin pois, jos oli gluteenittomalla ruokavaliolla! Itse olisin kans toivonut, että jälkkärikin oli ollut laktoositon/ gluteeniton, mutta ehkä kysymällä olisi saanut tilattua toisen vaihtoehdon. Mene ja tiedä. Tosin tämä tiramisu vei kielen mennessään ja muutenkin täytyy kyllä antaa hyvät arvosanat kokonaisuudelle ;D

   Poista
 2. Oih, ihana ilta teillä.

  Tuo Näsilinna on niin upea. Sain olla kivoissa synttärikemuissa siellä lopputalvesta, tai alkukevät.. En muista, mutta kuitenkin, juuri ennen virallisia avajaisia. Upea paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli ihanaa kyllä! Pientä asukriisiä meinas vähän pukata, kun alle vuorokauden varoitusajalla päästiin tonne. Miehillä on niin 'helppoa' kun laittaa vaan kauluspaidan ja krakan ja yhdistää ne joko siisteihin farkkuihin ja puvuntakkiin tai heittää vaihtoehtoisesti suorat housut jalkaan. Myös ulkoilmatilaisuus on aina haasteellinen korkkareissa, kun korot uppoo nurmikkoon..

   Milavida avattiin remontin jälkeen nyt keväällä. Muistelen, että oisko ollut maaliskuun viimeinen viikonloppu tms. Täydellinen paikka syntymäpäiväjuhlille, häille ja muille paremmille kemuille!

   Poista
 3. Voi kuinka kiva ilta teillä on ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli hauskat juhlat! Kuulemma noin 3000 ihmistä oli paikalla juhlistamassa Näsilinnan Venetsialaisia 2015.

   Poista
 4. Mukava ylläri tuollainen voitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toden totta! En meinannut ensin uskoa, että olin voittanut VIP illan, sillä tämä kulunut vuosi on tarjonnut vaan pelkkiä epäonnistumisia ja surua. Mutta ehkä mun onni on viimein kääntymässä..

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, niin oli. Upea ilta! Tuure Kilpeläinen veti paikalle paljon yleisöä. Itse olen enemmän rokkimimmi, mutta kyllä Tuuren rytmit pisti lantion keikkumaan ;DD Ruokailu ja miljöö olivat loistavia, täydellinen paikka tälle tilaisuudelle. Enkä ole koskaan aiemmin istunut tällaisen luxusmersun penkillä, joten paljon mukavia muistoja tuli taas kiikkustuolissa sitten aikanaan muisteltaviksi...

   Poista
 6. Oikein tyylikäs olet tuossa kuvassa! :) ja mikä ruokalista, sopis mulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Pientä asukriisiä meinaan pukkas, kun tämä tilaisuus tuli hieman yllättäen enkä halunnut lähteä farkuissa.. "Smile is the prettiest thing you can wear." Toimi tälläkin kertaa ;DD

   Menu oli loistava ja paikkana tää Näsilinna tarjosi myös runsaasti silmänruokaa! Ihana ilta.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä aivan ihanaa! Lisää tällaisia ylläreitä ;DD

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★