Sisustus & lifestyle since 2009

Search

INDIEDAYS ON UUDISTUNUT


Osa teistä onkin jo varmasti huomannut, että Indiedaysin sivut ovat uudistuneet! 

Nyt pääportaaleja on kaksi ja teemaportaaleja kuusi, jotka keskittyvät muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin, ruokaan, sisustukseen ja oman elämän tapahtumiin:

1. Indiedays Styles & Trends -portaalissa pääset seuraamaan nuorten, rohkeiden bloggaajien värikästä elämää ja tyylin kehittymistä, saat vinkkejä treeneihin, päivän asuun ja meikkiin sekä luet blogimaailman uusimmista trendeistä ja ilmiöistä.

2. Indiedays Living & Lifestyle -sivustolla jaetaan laatutietoisten ja perheellisten naisten arkea ja juhlaa, sisustetaan ja herkutellaan, annetaan tyylivinkkejä, puhutaan kauneudesta ja hyvinvoinnista sekä nautitaan perhe-elämästä. Sieltä löydät jatkossa myös Sally's blogin ;) 


"Uusien portaalien avulla sinun on entistä helpompi löytää juuri sinua kiinnostavaa luettavaa sekä vinkkejä pukeutumiseen, kauneuteen ja hyvinvointiin, sekä inspiraatiota ruoanlaittoon, sisustukseen ja elämästä nauttimiseen."

Myös Indiedaysin mobiilikäyttö on entistä kätevämpi ja nopeampi puhelimellasi tai padilla! Saat suosikkibloggaajiesi uusimmat kuulumiset, Instagram-kuvat ja Facebook-päivitykset kerralla kännykkääsi olitpa missä tahansa. Toimituksen Buzz-blogista löytyy myös viisi vinkkiä uudistuneiden sivujen käyttöön.

- Makeaa viikonloppua! Se olis taas viikon paras päivä. Annetaan auringon helliä!

2 kommenttia

 1. Onneksi edes nyt saatiin tuo aurinko esiin. Kiva tuo teidän matto pöydän alla. Mistähän sen olet hankkinut? Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihanaa kun aurinko paistaa! Mustavalkoinen matto on liukaspintaista muovinarua ja sopii sen vuoksi mainiosti ruokapöydän alle (hylkii likaa). Se on hankittu kolme vuotta sitten Grey&White nettikaupasta, mutta valitettavasti sitä ei ole enää eikä matossa mitään lappuja tallella.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★