Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VOITA LIPUT HABITAREEN!- On aika palkita uskolliset lukijat ja arpoa viidelle onnekkaalle pääsyliput tämän syksyn Habitare-messuille!

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään tänä vuonna 9.-13.9.2015 Helsingin Messukeskuksessa. Samaan aikaan messukeskuksesta löytyvät myös antiikin, vanhan taiteen ja vintagen myyntitapahtuma Antiikki, nykytaiteen ArtHelsinki, valaistusalan ValoLight ja laadukkaan kuvan ja äänen HifiExpo, joihin kaikkiin pääsee siis samalla sisäänpääsymaksulla. 

ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos osallistumisestasi.


Pääset mukaan messulippujen arvontaan, kun olet Sally's blogin rekisteröitynyt lukija (anonyyminä ei voi tällä kertaa siis osallistua, mutta rekisteröitymään pääset helposti tämän sivun alareunasta) ja kirjoitat tämän postauksen kommenttikenttään, mistä asioista ammennat positiivisuutta tähän syksyyn! Kurjien kesäkelien jälkeen se voi olla esim. elokuun lämpimät illat, uusi harrastus, kynttilänvalossa fiilistely tai vaikka odotettavissa oleva lomamatka. Tuttuun tapaan voit tuplata voittomahdollisuutesi tykkäämällä Sally*s facebook sivuista ja kertoa myös siellä, mikä tekee sut onnelliseksi tänä syksynä.

Osallistujien kesken arvotaan 5 pääsylippua Habitare-messuille (aikuisten lippu, arvo à 18 e). Arvonta-aikaa on 16.8.2015 sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka ja julkistan viiden voittajan nimet maanantaina. Lisätietoa Habitare-messuista (mm. aukioloajat, näytteilleasettajat, paikoitus jne)  löydät kätevästi tästä linkistä.  Onnea arvontaan! #habitare2015
#messukeskus

instagram: @habitaremessut
www.facebook.com/habitare
www.pinterest.com/habitaremessut


24 kommenttia

 1. Habitareen en ole vielä koskaan päässytkään... Ammennan positiivisuutta tähän syksyyn hyvästä parisuhteesta, joka on tuntunut elävän uutta kukoistustaan jo jonkin aikaa vaikka yhteisiä vuosia on takana yli 12 <3 Siihen liittyen on odotettavaakin, kun lokakuussa lähdemme minilomalle Tallinnaan ja jätämme lapset mummun hoitoon.
  Facebook-tykkääjä olen myös :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti mukaan arvontaan! Jotenkin syksy ei tunnu nyt ollenkaan pahalta, johtuen varmasti siitä, että kesäiset säät jatkuvat ja uusi työ vaikuttaa mukavalta. :)

  VastaaPoista
 3. Koskaan en ole Habitaressa käynyt eli nyt koitan sekä täällä blogissa että facebookissa onneani.

  Syksyyn iloa tuo kotiäitiys, mökin rempan valmistuminen pikkuhiljaa ja myöhemmin sen sisustaminen, uusi harrastus ja taitaapa lomamatkakin olla tiedossa.

  VastaaPoista
 4. Tukholman-risteilyllä tyttären kanssa:)

  VastaaPoista
 5. Aurinkoinen ja lämmin syksy :)

  VastaaPoista
 6. Töiden alku ja arjen rytmiin pääsy tuo kyllä positiivista asennetta :)

  VastaaPoista
 7. syyslomalla pienelle matkalle ja sitten syksyiset harrastukset.
  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Positiivista on, että minulla on vielä viikko kesälomaa jäljellä! :)

  xeve(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Kohta alkavat liikuntaharrastukset piristävät mieltä.
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Ammennan positiivisuutta ulkoilusta kirpeän kauniissa säässä =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Iloa syksyyn tuo kynttilät, villasukat ja hyvä kirja :)
  Toivottavasti myös visiitti Habitare-messuille! Eli ehdottomasti mukaan arvontaan! :)

  VastaaPoista
 12. Kesäkelien paluu ilahduttaa! Mukana arvonnassa! tv. MerviK

  VastaaPoista
 13. Ammennan positiivisuutta monestakin asiasta. Useimmiten luonnosta ja läheisistä. Päätös todellisesta downsiftauksesta ja monen turhan asian riisumisesta antaa iloa.

  VastaaPoista
 14. Positiivisuutta ammennan rakkaista läheisistä, kynttilöistä myös saa sitä iloa ja valoa ja ulkoilusta :) miia.kajander@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Syksyyn iloa tuovat mm. juurikin erilaiset sisustustapahtumat, Habitareen ja Design marketille on ainakin päästävä taas! Joulusta jaksan myös ammentaa iloa jo useamman kuukauden ennen pyhiä.. Tämän syksyn erityinen ilonaihe on pian häämöttävä mammaloma ja esikoisen odotus <3

  VastaaPoista
 16. Tämän vuoden runsas ja värikäs marjasato ilahduttaa nyt, mutta pakkasen kautta vielä läpi talven. Kyllä meillä on aivan mahtava luonto ympärillämme, kun tälläistä herkkua tarjoaa. tavi@helsinkilainen.com

  VastaaPoista
 17. Ostin Hangosta kaunista uutta sukkalankaa ja odotan rauhallisia syysiltoja kotona, kun saan kutoa lahjoja ystäville. Siitä saa iloa ja positiivista voimaa :)
  Habitaressa en ole koskaan käynyt, mutta varmasti siellä näkisi kivoja uusia juttuja, siispä mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 18. Luonto piristää, sillä odotan puiden lehtien kellastumista ja viileää syystuulta :) Töitä pimeästä syksystä selviämiseen on tehtävä (tiedän synkkien viimeisimpien syksyjen perusteella) ja pähkäilenkin minkä uuden harrastuksen aloittaisin! Siitä toivottavasti saan lisää positiivisuutta arkeen.

  VastaaPoista
 19. Minulle suurin energian lähde on ihana kumppani joka jaksaa tsempata silloinkin kun elämä murjoo. Yhdessä retkeilemme luonnossa ja metsissä samoilusta saakin kummasti voimaa kohdata uusia vastoinkäymisiä. Minulla ei ole tapana märehtiä menneitä, vaan koitan suhtautua jokaiseen huomiseen mahdollisimman positiivisesti! Iloa myös sinun päivääsi Sally :)

  VastaaPoista
 20. Positiivisuutta syksyyn tuovat meillä perheen pienimpien hauskat sepostukset ja jutut, joita koko isompien porukalla yhdessä kuunnellaan ja naureskellaan. Syksyn tulevat juhlat ja kaukaisten sukulaisten vierailun odotus saavat myös hyvälle mielelle, vaikka toki ne vähän stressaavatkin - positiivisella tavalla kumminkin.

  VastaaPoista
 21. Edellinen kommentti ei ilmeisesti tullut mutta koitetaan uudestaan. Positiivisuutta syksyyn tuo uusi asunto ja sielä oleva lämmin takkatuli :)
  minea.mariella@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Olen vailla töitä itsesi kailla, mutta päivät ovat täynnä positiivisuutta käsitöiden ja koiran kanssa puuhailu ja pääseminen mukaan lukuisille miehen työmatkoille (siivellä). Voi hyvin. Terv Riitta

  VastaaPoista
 23. Siirryn syksyn tullen uusiin työtehtäviin ja siitä toivon ammentavani energiaa muuten ankeaan vuodenaikaan. pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 24. Mukana arvonnassa :) Onnelliseksi tekee perhe ja mahdolliset uudet tuulet asumisen suhteen. Ja voi kuinka ihanaa olisi vauva-arjen keskellä lähteä messuille hakemaan inspistä :)

  VastaaPoista