Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KESÄKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET


Lauantain sää oli omiaan ulkoilmatapahtumille ja Venetsialaisten vietolle. Edellisen illan Venetsialaisperjantai Näsilinnassa oli upea kokemus, mutta tämä lauantai vietettiin meillä sitten tyystin lasten ehdoilla.

- Ja minne ne hupsut halusivat? No Särkänniemeen tietty! Kun siellä oli kuulemma myös muuan Benjamin Peltonen, Smoukahontas SAARA ja Teflon Brothers.

Teflon Brothers
Mustanlahden satama


- Isosisko heitettiin huvipuistoon jo puolilta päivin hengailemaan kamujensa kanssa, me muut liityimme seuraan vasta illemmalla Jesse Kaikurannan noustessa lavalle.

Jengi todellakin huvitteli sydämensä kyllyydestä, osa juoksi ja poukkoili miten sattuu. Oon varmaan tulossa vanhaksi (tai sitten eilisilta vaan vaati veronsa), kun musta parasta oli vaan hengailla rannan tuntumassa ja ihailla auringolaskua Näsijärvellä. Lämmin elokuun ilta järven rannassa - voiko kauniimpaa ollakaan?

Ilta laski tumman verhonsa huvialueen ylle ja olimme onnekkaita, kun blongasimme Isosiskon väenpaljoudesta. Kännyköiden kanssa oli vähän niin ja näin, sillä teinit olivat kuvanneet idoleitaan liki akut tyhjiksi eikä kaikkiin puhelimiin saatu yhteyttä. Niin monen lapsen nimeä jouduttiin kuuluttamaan infosta ja sulkemisaikaan huvialueen ulosmenoporteilla kävi kuhina, kun vanhemmat etsivät jälkikasvuaan.

- Särkänniemen kesäkausi huipentui niemennokasta ammuttuun upeaan ilotulitukseen!- Rätinän ja paukkeen tauottua se iski tajuntaan: KESÄ ON NYT VIRALLISESTI OHI! Onneksi kaunis elokuu jätti paljon mukavia muistoja viileän alkukesän sijaan. 

8 kommenttia

 1. Hienoja kuvia olet saanut otettua. Meidän järkkäri alkoi just temppuilemaan kun piti ottaa hienoja kuvia raketeista, täysikuusta ja kauniista usvasta öisen järven päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olitteko tekin Särkänniemessä? Saatettiin jopa törmätä tietämättämme ;D

   Hämärtyvä ilta loi aika haasteelliset kuvausolosuhteet. Lisäksi me oltiin 'passissa' ihan väärässä paikassa, kun ilotulitus alkoi. Vuosi sitten raketit nimittäin ammuttiin Näsinneulasta! Kuu oli kyllä täydellisen upea, vielä kotimatkallakin ihmettelimme sitä.

   Happy Sunday!

   Poista
 2. Upea ilta oli säidenkin puolesta. Tervetuloa sitten vaan syksy! Mukavaa viikonalkua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että saatiin elokuussa nauttia näin upeista aurinkoisista päivistä! Näistä on tankattu energiaa pitkälle syksyyn ;D

   Mukavaa viikonalkua hei sinnekin Annika!

   Poista
 3. Ihanat kuvat! :) Ja sulla kivannäköinen nahkapusakka, mistä olet ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Rotsi on 5-6 vuotta vanha ja hankittu aikoinaan Lindexistä. Eikä oo siis aitoo nahkaa ;)

   Poista
 4. Oi, aivan täydellinen tapa viettää kesän päättäjäisiä, todella tunnelmallisia kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Luopumisen tuskaa vähän ilmassa, kun kesä ja kesäkelit päättyy. Mutta näistä ihanista ilmoista on hyvä ammentaa energiaa pitkälle syksyyn ;D

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★