Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SYYSKODISSA MIKSATAAN TYYLEJÄ

SPONSORED  Kuva: Toni Kilpinen

- Muistatteko vielä kesäkuisen Helsinki-päivämme Hobby Hall studiolla? Aiempi postaus löytyy täältä.

Nyt, kun syksyn uusi Hobby Hall kuvasto on kolahtanut postiluukusta, on aika paljastaa studiopäivämme tuotekuvauksen lopputulos (yläkuvassa!) ja kertoa hieman lisää tämän syksyn kivoista uutuuksista!

Petrolin sininen ja industrial -henkiset huonekalut metallitwistillä ovat nimittäin nyt kovasti in, rouheus ja mustavalkoisuus jatkavat vahvaa voittokulkuaan ja jos olet niinkuin minä, eli sytyt hieman hitaasti väreille sisustuksessa, niin voin kertoa, että kulta ja kupari jatkavat vielä vahvasti tänä syksynä sisustusrintamalla!


Sain Hobby Hall studiopäivänä etuoikeuden ihastella jo ennakkoon tämän syksyn kuvaston kivoja tuotteita: huonekaluja, mattoja, muita tekstiilejä, valaisimia, astioita jne. Hypistelyn lisäksi AD luovutti minulle iltapäiväksi ohjat eli sain käskyttää kuvaustiimiä ja koota studiossa Hobby Hall syksyn 2015 katalogin uutuustuotteista kivan tuotestailauksen. Postauksen ylin kuva on siis mun käsialaa! 

- Päivä oli hurjan kiva ja opettavainen, ja ainutlaatuisuudessaan vailla vertaa. Kiitokset vielä mahtavalle kuvaustiimillemme sekä Hobby Hallille tästä mahdollisuudesta!

Uutuustuotteista nousi heti esiin myös muutamia suosikkeja! Ajattelin tilata meille ainakin tuon MY WAY - HIGHWAY peltikyltin, sillä se on paitsi hieno livenä, niin myös humoristisesti kantaa ottava (heh) ja voisi toimia reunojensa ansiosti mainiosti myös tarjottimena! Myös mustavalkoraidallinen matto, Rust seinäpeili, Finlayson Sarjakuva muumilakanat (Muumimamma + Muumipappa) ja ehkä vielä noi pallovalot saattavat hyvässä lykyssä päätyä meille!

Alkuperäinen kuva: Toni Kilpinen
Seuraavassa tarkemmat tiedot stailauksessa käyttämistämme Hobby Hall syksyn 2015 uutustuotteista (linkkejä klikkaamalla näet lisätietoja tuotteesta mm. värit, hinnat ja kokovaihtoehdot)1. Koodi Sektori raitamatto
2. Rim metallipöydät
3. Koodi Portland tyynynpäälliset
4. Star Jolly Lights pallovalot
5. Valkoinen tikapuuhylly
6. My Way koristekyltti
7. App2 vuodesohva harmaa


Jatkuu.. - Astu sisään Hobby Hall verkkokauppaan ja tutustu tarkemmin syksyn kivoihin uutuuksiin! 
Postaus on toteutettu yhdessä Hobby Hallin kanssa. Sally kiittää!

10 kommenttia

 1. Tuo My way or Highway kyltti kotiutuu kyllä meille ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 2. Ihana!! Hyvä Sari❤
  T. Kati

  VastaaPoista
 3. Upea stailaus! Nähdään lauantaina!

  VastaaPoista
 4. Koodi Portland tyynynpäällispari sinisenä on juuri sitä mitä olen etsinyt, kiitos vinkistä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, Mape! Kivoja kuoseja ja materiaaleja nyt tyynyissä. Tummat värit kuten petroli, kanerva ja mustikansininen ovat nyt in!

   Poista
 5. Oi, mitä ihania uutuuksia, tuollaiset Koodi Arte tyynynpäälliset on pakko saada! Ja petroolin sininen on kyllä aika ihana sisustusväri, vaikka meiltä ei muuten mitään sinistä löydykään, mutta tätä voisi ehkä ripauksen lisäillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on värejä hyvin maltillisesti - ja silloinkin ne kaikki löytyvät Amerikan lipusta ;D Mutta ton Koodi Arten struktuuri on kiinnostava ja lämminhenkinen. Ehdottomasti harkittava vaaleanharmaana ;DD

   Rentoa sunnuntaita!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★