Sisustus & lifestyle since 2009

Search

IHANA TIIRINKOSKEN TEHDAS- Tiirinkosken Tehtaasta on kuoriutunut laajennuksen myötä oikea kaunotar! Myymälätilaa on nyt moninkertaisesti ja tilat avarat + vanha rakennus rempattu taidolla, mm. lattiat ja puupalkit ovat todella upeat!

Ovesta kun astuu sisään, niin ekana suorastaan hämmästyy, että mihin sitä astuikaan sisään. Katseltavaa ja hypisteltävää nimittäin riittää! Shoppailujen lomassa voi nyt juoda halutessaan kupposen kahvia + nautiskella vaikka rapean belgialaisen vohvelin. Sisääntulon yhteydessä on näyttävä terassi, mutta sateen sattuessa herkuttelemaan mahtuu mainiosti myös sisätiloissa ja samalla on mahdollistuus istahtaa hetki aistien tämän sisustuskaupan ainutlaatuista tunnelmaa. 
Tiirinkosken valikoimassa on nyt myös huippusuosittuja Nicolas Vahen tuotteita, ihailtavan paljon tilan omia villalankoja + taljoja sekä tietenkin tutut tanskalaiset ihanuudet mm. TineK Home, House Doctor, Bloomingville, BeckSöndergaard, Design Letters, Hagerdornhagen sekä Kalklitir kalkkimaalit. 

- Kahvila on aivan loistava uutuus, samoin piakkoin tulossa oleva lähiruokamyynti (seuraa ilmoittelua). 


Tiirinkosken Tehdas 
Haantie 5, Hämeenlinna

6 kommenttia

 1. Ihana, Ihana Tiirinkoski <3 Me justiinsa käytiin eilen paikan päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että! Melkein osuttiin samaan aikaan ;DD

   Ihanaa koulujen alkua teidän poppoolle!

   Poista
 2. Just sen näköinen paikka, että voisin napata tuolta kotiin ihan kaiken!! Ja tuo vohveli... Eipä oo tullu syötyä vohvelia ties kuin pitkään aikaan :( :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..se vohveli, se oli taivaallista! ♥ Ja katseltavaa + hypisteltävää on niin paljon, että tänne kannattaa lähteä ajan kanssa!

   Poista
 3. Hauskan näköinen paikka, josta olen lukenut niin paljon, mutta en ole koskaan käynyt. Ajelin pari viikkoa sitten aika läheltä ohi, mutta ne vain jaksanut poiketa enää mihinkään satojen kilometrien ajon jälkeen. Nyt vähän harmittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miljöö on aivan loistava! Sijainti kun on kummiskin vaan 5 minuutin ajomatkan päässä moottoritien rampista. Ja laajennuksen myötä tästä sisustuskaupasta on kuoriutunut todellinen kaunotar!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★